Indhold på Mit Arbejdsmiljø

Sådan fungerer Min forside

Din forside er opbygget af tre farvebånd – en hvid topsektion, en grå midtersektion og en hvid bundsektion.

I den hvide topsektion finder du det nyeste tema fra Magasinet Arbejdsmiljø (1) og den nyeste pakke (2).
Min forside på Mit ArbejdsmiljøVed at klikke i menuen øverst til højre kan du se en liste over alle temaer, alle pakker og alle artikler.
 
Tema: Hver måned sætter Magasinet Arbejdsmiljø fokus på et tema indenfor arbejdsmiljøområdet. Uanset hvilke emneord du har sat din profil op til, vil du altid se det sidste nye tema på forsiden i den hvide topbanner. For at se alle temaer skal du klikke i topmenuen til højre på 'Temaer'.

Pakker: En pakke består af en samling af materialer og gode råd til at komme godt i gang med at arbejde med et udvalgt område som fx stress. Der vil løbende komme nye pakker, og den nyeste pakke vil altid blive vist på din forside i den hvide topbanner. For at se alle pakker, skal du klikke i topmenuen til højre på 'Pakker'.

Artikler: Ved at klikke på menupunktet ’Artikler’ har du mulighed for at se alle artikler fra det nyeste magasin under ’se alle’, samt de artikler, der er udvalgt til dig ud fra din profil under ’se udvalgte’.

I den grå midtersektion finder du:

 1. Udvalgte artikler: Liste over de fem nyeste udvalgte artikler, som er de artikler, der er udvalgt til dig ud fra de emneord, du har valgt i din profil. For at se alle udvalgte artikler skal du klikke på ’Se alle’ eller på ’Artikler’ i topmenuen.
   
 2. Månedens Magasin: det nyeste nummer af Magasinet Arbejdsmiljø
   
 3. Blå boks: Spørg om vej til viden - Mangler du viden indenfor et område, viser vi dig vej til, hvor du kan finde det.
   
 4. Grøn boks: For at få mest ud af Mit Arbejdsmiljø, skal du sørge for at din profil er opdateret. Her finder du Link til redigering af din profil.
   
 5. Blå boks: Link til denne guide ’Kom godt i gang med Mit Arbejdsmiljø’.

Min side på Mit Arbejdsmiljø

I den hvide nederste sektion finder du:

 1. Dine gemte artikler: Denne liste er din læsehylde. Når du læser/støder på artikler, gode råd, produktnyt eller love og regler på Mit Arbejdsmiljø, som du gerne vil gemme til senere, kan du klikke på gem i højre side af artiklen, og de vil blive vist på denne liste. På den måde vil du altid kunne komme tilbage til disse artikler på et senere tidspunkt.  Ved at klikke på ’Se flere’ vil du komme til en liste over alle dine gemte artikler. For at gennem en artikel skal du klikke på "Gem artikler".
   
 2. Love og regler: Her er en liste over de nyeste love og regler . Ved at klikke på ’Se flere’ får du en liste over alle udvalgte love og regler.
   
 3. Gode råd: Her kan du se en liste over  de nyeste gode råd. Oftest er de gode råd taget fra et tema i Magasinet. Linket til det pågældende magasin, kan du finde, i højre side af de gode råd. Ved at klikke på ’se flere’ får du en liste over alle gode råd.
   
 4. Quiz: Test din viden og bliv klogere på forskellige arbejdsmiljøtemaer. Klik på testen og se en liste over alle test, du kan tage.
   
 5. Månedens dilemma: Hver måned bliver der lavet et dilemma til arbejdsmiljørepræsentanten, som lægger sig op af temaet i det nyeste magasin. Det nyeste dilemma vil du altid få præsenteret her på din forside,  ved at klikke på dilemmaet kan du deltage og/eller komme med en kommentar. Ved at deltage i dilemmaet kan du samtidig se, hvad andre har svaret.

Min forside i Mit Arbejdsmiljø

Sådan får du mest ud af dine artikler:

Hører artikler altid til et bestemt magasin?

Alle artikler hører til et bestemt nummer af Magasinet Arbejdsmiljø. I højre side af artiklen vil du derfor altid kunne finde et billede af det pågældende magasin samt et link til en bladre pdf.

Sådan finder du relaterede artikler

Når du læser en artikel om et emne, du synes er interessant, har du muligheden for, at se artikler der er tagget med de samme emneord, som den artikel du sidder med. Det gør du ved at klikke i bunden af artiklen under overskriften ’Find artikler med samme tags’.

Sådan gemmer du dine artikler

Når du læser/støder på artikler, gode råd, produktnyt eller love og regler på Mit Arbejdsmiljø, som du gerne vil gemme til senere, kan du klikke på gem i højre side af artiklen, og de vil blive vist på din læsehylde på din forside af Mit Arbejdsmiljø. På den måde vil du altid kunne komme tilbage til disse artikler på et senere tidspunkt. 

Sådan fungerer leverandørregisteret

I bunden af artiklerne har du også mulighed for at se hvilke leverandører, der er på området.  Ved at klikke på ’relevante leverandører får du en liste over de annoncører, der har betalt for at have en annonce i Mit Arbejdsmiljø, indenfor det pågældende emneområde.

Se hele guiden til Mit Arbejdsmiljø her