BSTN

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver hjælper vi hos BSTN private og offentlige virksomheder med via arbejdsmiljørådgivning at forbedre arbejdsmiljøet til gavn for individ og organisation - uanset om der er tale om udviklingsopgaver, problemløsning eller påbudssager. Gennem professionalisme, engagement og innovation fremmer BSTN-konsulenterne trivsel, samarbejde og hensigtsmæssig adfærd for at medvirke til et sikkert, sundt og rentabelt arbejdsmiljø. Der er kort sagt mange fordele ved at vælge os som autoriseret arbejdsmiljørådgiver.


Med arbejdsmiljørådgivning fra BSTN kan der forebygges og interveneres på alle niveauer i organisationen. Vi spiller sammen med arbejdsmiljøorganisationen, HR og ledelse i samskabende, dialogiske og medinddragende processer, som sikrer ejerskab og langtidsholdbare løsninger. Vi kombinerer ofte indsatserne på tværs, så de svarer til det komplekse organisatoriske liv.

Stor kompetence inden for arbejdsmiljørådgivning

Konsulenterne i BST Nord er yderst kompetente inden for arbejdsmiljørådgivning. De er helhedsorienterede, fagligt dygtige og tager altid udgangspunkt i strategi, formål, målgruppe og den enkelte virksomheds særlige kendetegn. Naturligvis er vi i BSTN opdaterede på reglerne og den nyeste viden på arbejdsmiljøområdet, og som autoriseret arbejdsmiljørådgiver formidler vi konstant værktøjer, der kan anvendes aktivt i hverdagen.

Vi arbejder eklektisk og tænker gerne kreativt og eksperimenterende sammen med jer i gennemførslen af sessions, temadage, kurser og udviklende projekter.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi som autoriseret arbejdsmiljørådgiver kan tilbyde inden for arbejdsmiljørådgivning.

Kontaktoplysninger:

Tlf: 39561344
E-mail: bst@bst-nord.dk
Hjemmeside: http://bst-nord.dk/