Opsætning af din profil

Sådan kommer du i gang

Første gang du logger på Mit Arbejdsmiljø, vil du blive bedt om at udfylde din profil.  Du får mest ud af Mit Arbejdsmiljø, hvis du sørger for at holde din profil opdateret med branche, emner, stilling og anciennitet.  Ved at udfylde disse punkter er du sikker på at være opdateret og få den viden, der passer til dig og dine behov. 

Efter at have udfyldt din profil, vil du fra nu af, og hver gang du logger på komme til ”din forside” af Mit Arbejdsmiljø. Denne er tilpasset dig ud fra de oplysninger, du har udfyldt i din profil.

Sådan redigerer du din profil

Ønsker du at redigere eller se dine indstillinger i din profil, kan du altid klikke på den gule boks øverst i Mit Arbejdsmiljø, hvor din mailadresse står. Klik derefter på 'Opdater profil' nederst i højre hjørne.

Login til Mit Arbejdsmiljø

Sådan justerer du dine interesseområder

Oplever du, at det indhold du bliver præsenteret for er irrelevant, eller at du mangler noget indenfor et område, kan det være en god ide, at opdatere dine emneord i din profil. Det gør du under ’rediger profil’ og vælg ’Emneområder’.

Angiv emneord

Sådan justerer du dine brancher

Har du behov for at få indhold fra andre brancher, end den eller dem du allerede har angivet, kan du under ’rediger profil’ vælge branche og klikke relevante brancher af. Du kan sagtens klikke flere brancher af.

Vælg branche

Sådan justerer du din jobprofil/stillingsbetegnelse

Ændrer din stillingsbetegnelse sig eller har du behov for at få information tilpasset ledere, medarbejdere og arbejdsmiljørepræsentanter, kan du under ’rediger profil’ vælge ’stillingsbetegnelse’ og herunder ændre din stillingsbetegnelse.  Hvis du ønsker det, kan du godt tilføje flere stillingsbetegnelser til din profil, og på den måde få information tilpasset flere niveauer end det du selv er på.

Vælg stilling

Sådan justerer du din erfaring med arbejdsmiljøarbejdet

I din profil indstillinger bliver du bedt om at angive din erfaring med arbejdsmijløarbejde – altså om du har mere eller mindre end et års erfaring med arbejdsmiljøarbejde.  Denne angivelse får ingen betydning for den information, du kommer til at modtage i første omgang, men på sigt vil der komme særligt indhold for nyuddannede arbejdsmiljørepræsentanter/arbejdsmiljøledere.

Din arbejdsmiljøerfaring

Læs hele guiden her